>I need some colour!

>

Jag har kommit på att min garderob har blivit sjukt trist. Svart, beige, grått, vitt och så något litet inslag av puderrosa.

Jag behöver FÄRG!

För satan i gatan så tråkig jag känner mig nu, jag som redan känner mig hängigast i världen känner mig ju ännu tråkigare i mina svarta "begravningskläder" (eller njae, jag tycker ju att fina halvnya klänningen från MQ med nitar är ganska fin… Men kanske skulle jag ha matchat med något annat än svart?).

 

Jaja, det är fredag eftermiddag här på jobbet (och i övriga Sverige + resten av våran tidszon + de tidszoner som ligger närmast antar jag…) och det är lite folk här så att fika ensam i fikarummet hoppar jag och fikar ensam vid datorn istället.

Tur att jag har Photo Booth!

Sara Mac.

Tänk den dagen jag kunde få en egen…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *