>Hur kan det vara svårt, när kroppen blir glad?

>

Åh, så skönt det var att spinna idag! 12.00-spinn-passet var verkligen ett spinningpass i min smak, högt tempo och snabba låtar. Är det långsamma låtar och "uppför backen" så fuskar jag bara och vrider inte åt tillräckligt hårt, och så går tiden låååååååångsamt.

Det var verkligen grymt skönt att träna, det kändes som att kroppen blev glad bara jag klev in på Friskis och när vi kommit igång efter uppvärmningen på spinningen så känns det som att "Wiho!". Ja, det kändes verkligen som att kroppen blev glad.

Men då undrar jag, varför är det ändå svårt att ta sig dit? Hade jag inte bestämt med Annelie att vi skulle träna så hade jag förmodligen inte gått. Är det den här valmöjligheten som ställer till det för mig efter alla år med fotbollen då träningarna är då de är och man SKA vara där då. Då kan man ju inte tänka "ärsch, jag är lite trött idag, jag tränar imorn istället" för då är det ingen träning dagen efter och förmodligen kommer man inte med i startelvan till helgens match. Nej, då tränade man minsann med migrän, sjukdommar och efter långa arbetspass. Kanske ska tilläggas att man var singel då, och att hänga hemma i sin ensamhet inte lockade lika mycket som att hänga hemma gör nu… Hehe.

Nu är det jag som ska träna och försöka hålla i det här. Jag mår ju faktiskt bra av det! Och så kommer samvetet vara lite lättare om jag får lite valuta för de där 225:- som jag betalar varje månad…

Nope, nu är lunchen slut. Eller middagen rättare sagt.

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *