Höstmarknad, loppis, plantskola och fix

Idag har det vart en riktig höstdag.

Städ och fix på förmiddagen medans Tuva lekte fint med dockor, lego och läste böcker själv. När hon blev trött efter ett tag så gick hon in och la sig i sin säng och somnade själv (!!!) när hon sen vaknade själv i bra tid (också !!!, hon vill ju sällan gå upp när hon sover på dagen) så var det dags för att ge sig iväg ner på ”byn” och gå på loppis, plantskola och höstmarknad. :-) På det sista stället hängde jag och Tuva ett bra tag tillsammans med storasyster som var där och sålde sina fin-fina virkade grejer. Jag och Tuva åt däremot korv och fikade. Mys!

Efter ett ganska snabbt stopp hemma hos storasyster efter marknaden så gick vi hem och planterade det vi köpt på  plantskolan. Ljung och något som var typ som ljung (oj vad jag har koll på vad jag köper). Måste ta bilder sen, för det blev så fint! Jag städade och donade ute också medans Simon lagade mat. Skulle ha klippt gräsmattan också, men det hann jag inte innan det var mat. Och efter maten så började The Hills följt av The City… ;-)

Det var våran dag det. En helt ok söndag. :-)

Nu ska jag fixa lite kvällsfika. Trots mängder av lasagne så är jag hungrig igen.

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *