Hon sov igen!

Ännu en vinstlott till natt.

Tuva sov ända fram till 05-snåret då jag fick lägga mig hos henne ett litet tag tills hon somnade om. Niiiiiiiice!

När jag väckte henne vid 06.00 så klappade jag lite på henne och sa fint ”Tuva gumman… Dags att vakna nu…” då FAR hon upp och säger ”Skogssnigeln satt på nyckelpigan. Skogssnigeln har inget skal. Vanliga sniglarna har skal. Mamma och pappa snigeln har skal. Inte skogssnigeln.” Undrar vad hon kan ha drömt om? Hihi.

Här kan ni läsa om historien med skogssnigeln och även se bild på den omtalade.

Annars idag så har det inte hänt mycket förutom att det är fullt ös på jobbet.

Men jag har lunch i en kvart till, så då ska jag surfa runt lite tänkte jag. :-)

So long!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *