Hon har bra minne

Idag på förmiddagen var vi på liten julklappsjakt, jag hade berättat för Tuva att vi skulle leta efter juklapp till Farmor men tänkte springa in på KappAhl för att kika om klänningen som jag kikat på till Tuva tidigare fanns kvar. Jag hittar den på barnavdelningen och håller fram den till Tuva och frågar vad hon tycker om den och får då till svar:

”Men den är ju för liten för Farmor!”

Kanske inte låter så kul nu så här nedskrivet på bloggen men då var det kul. Bara det att hon mindes att jag sagt att vi skulle titta på julklapp till farmor tycker jag var kul.

:-)

One thought on “Hon har bra minne

  1. Det var alla anst llda p Barnens Hus utkl dda till idag f r idag kunde man g p skattjakt i butiken. Tre ord skulle man hitta och s tta ihop till en mening som skulle viskas i rat p en pirat. Men till slut fattade han mod och gick fram till henne viskade och fick sin skatt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *