Hett!

My god, idag har det vart hett!!! Inte för att jag ska klaga, såna här dagar blir det ju inte ofta, men ja, svettigt värre.

Vi har till och med fått äta inne för inne var det ”bara” 29.8 grader, ute visade termometern på 31.8.

Men utöver det så har det vart en bra dag, jag och Tuva tog en mysig och lugn morgon. Lekte inne ett tag innan vi gick ut, Tuva cyklade och jag fixade, donade och fyllde Tuvas pool. ”Kom Tuva, nu ska vi bada!” sa jag glatt när jag var klar, till svar fick jag ”Jag viiiiiiiill inte baaaaaaaadaaaaa!!!” av en grinandes Tuvis. Jahapp, jamen skit i det då.

Klockan 14.30 åkte vi med familjen Hult-Willén till Emmis-slemmis som firar sin födelsedag (fyller år på riktigt gör hon inte förrens på onsdag). Där var det mysigt fika, men tyvärr fick Tuva en släng av dåligt humör just då och blev super mammig, klängig och lekte bebis. Men så kan det gå!

Jag står och ser förvirrad ut med min lilla filt. Stora lillebror ser däremot grymt avslappnad ut.

Inte så konstigt att man blir trött och kinkig när man härjar på som 17 i värmen.

På vägen hem svängde vi förbi nya Citygross (där vill jag börja handla) (om det nu var jag som handlade, det gör ju Simon) och handlade mat och sen grillades det hemma hos storasyster och jag blev bjuden på öl. Nu väntar jag på att storasyster ska få i säng sina småttingar och sen komma hit på ett glas rosé eller två. :-D

Nu fick jag ett sms om att hon snart var här. Yey!

Hoppas ni har en bra lördag!

2 thoughts on “Hett!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *