>Härmas eller inspireras?

>

Hmm… Jag kom att fundera på det iochmed att jag köpte leggingsarna som Engla har (inlägget nedan). Är det att härmas, bli inspirerad eller att vara en copycat?

Jag skulle ju vilja påstå att det är att inspireras. Jag menar, därifrån jag får inspiration till VAD JAG tycker är snyggt är ju från vänner, folk jag ser, bloggar och tidningar.

Att härmas borde väl vara om man överger sin stil bara för att vara lik någon?

Det är ju knappast så att jag skulle tänka "Åh, hur skulle Elin Kling ha matchat det här?" men ändå så kan jag ju lätt vilja köpa saker som jag sett i hennes blogg. Eller framför allt så är det väl Engla som jag blir inspirerad av eftersom hon handlar i samma butiker som jag gör, och har en lite mer "bärbar" stil för mig. Elin Kling är ju snäppet flasighare.

Men samtidigt så inspireras jag ju mest av personer runt omkring mig! Speciellt Carro och Emma tror jag. Det hänger många lika plagg i våra garderober… Haha!

Men ja, själva inlägget var ju för att jag kände att det kanske var lite pinsamt att köpa "samma leggingsar som Engla" men så ska det väl inte behöva vara?

Hur tänker ni? Kan ni tänka er att köpa lika som en stor bloggare? Eller tycker ni att man härmas då?

Fast sen är det ju så också… Med så många bloggar som det finns, så måste det ju bli en hel del "same shit". Hehe.

Aja, snurrigt inägg. Sorry för det…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *