Håret x 2

I måndags hade jag en efterlängtad frisör tid hos min frisör Malin på The Corner i Gränby köpstad. Jag hade bestämt mig för att klippa av det otroligt slitna sommarhåret och klippa en lång page samt uppdatera ”ombren” lite.

Sagt och gjort, och jag blev så klart super nöjd. Som alltid när jag åker från Malin. :-)

img_2186

Innan och efter. Bortse från en sliten Sara. ;-)

Tuva har tjatat om att få färga topparna efter att hon sett några i stallet som haft så. Och hos frisören hittade jag en färgbomb (eller jag tror hon kallade det för färgbalsam..? Jaja.) i rosa/lila så Tuva var nöjd och tjatade ihjäl mig tills vi hade tid att fixa det. :-)

img_2184

Jag blev nästan lite sugen på rosa toppar jag med. ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *