Här kan vi snacka om fynd + kommande planer

Jag har ju inte visat än vårat super fynd som vi gjorde på en affär med begagnade möbler (Dacapo) i Smedjebacken i lördags. Den affären är verkligen ett litet guldkorn! Bland drivor med skräp så kan man fynda helt suveräna saker, jätte billigt!

Vi fick med oss hem den här fåtöljen för 300:-:

Lövbordet är arvegods från Simons farmor och farfar och kudden har min duktiga storasyster gjort. Den matchar våran kakelugn som också står i vardagsrummet perfekt!

Vi hittade en annan först för 160:-, men den skulle inte ha passat in i vårat vardagsrum med den klädseln som den hade så det fick bli den här ”lite dyrare”. ;-)

Vi har ju hela tiden tänkt att vi ska ha en läshörna/whiskeyhörna (gissa vem som kallar den vad? ;-)) i vårat vardagsrum så vi har kikat efter en gammal fåtölj ett bra tag. Till själva hörnan så fattas det nu bara en läslampa (vi vill ha en golvlampa typ som denna) och någon mysigfilt. Kanske någon form av fotpall också?

Hmmm… I vilken hörna ska vi ha vad? Fåtöljen kanske står bäst där den står. Då är man lite i ”skymundan” när man sitter där och läser/dricker whiskey och så kan man titta ut genom fönstret. Så kommer man se bänken med alla foton direkt när man kommer in och från köket.

Sen ska vi ju byta ut våra tre billybokyllor mot en vit bänk också. Den där lilla bokhyllskombinationen passade in så i våran lägenhet men känns så himla stor nu, den täcker ju typ halva fondväggen och går precis kant i kant med fönstret.

På den nya vita bänken så ska jag ställa en massa kort hade jag tänkt. Och alla bokhyllegrejer så som böcker, cd-skivor, dvds och fotoalbum ska stå i bänken så klart.

Åh, det kommer bli så bra och jag vill köpa allt för att göra det klart NUUUUU!!! :-)

Hörs!

3 thoughts on “Här kan vi snacka om fynd + kommande planer

  1. Sara….vet du? Kom på att vi ju har sidobord/eg toalettbord? i ek som bara står ute i vår barack. Dom som vi hade som matbord om du minns? Tänkte om det var nåt ni vill ha?

    Kram….nu är det HEEEEEEEEEEEEELG…..och jag ska ju till sunne jag….hade liksom glömt det därav att jag inte hört av mig ang utgången imorn. Ha så skoj iaf:)!

    kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *