Happy. Happy. Happy.

Jag går runt här hemma i huset och bara känner mig så där skit töntigt lycklig. Jag är så förbannat glad över vårat hus så att det inte är sant. Och jag är det fortfarande! Happy. Happy. Happy.

Igår hade vi inflyttningsfest, och det blev en hejdundrandesfest vill jag lova! Wiho! Först var det fullt ös här hemma, sen avrundades kvällen med ett besök på Flurran (♥) (där mamma och pappa träffades för 29 år sedan nu i dagarna). På Flurran blev det barhäng, mojitos, öl, shots* och dans tills svetten rann. Precis som det ska vara!

Jag och lillebror hade inte brist på alkoholen. ;-) Notera hur Simon tar sig bekymrat för pannan i bakgrunden.

Nu ska jag kika på bloggar. Det var ett tag sedan, tur att det är sommar och det inte uppdateras allt för frekvent. ;-)

So long!

* Det gällde visst att passa på när Tuva var i Dalarna hos farmor och farfar (tack för barnpassningen! :-) ).

2 thoughts on “Happy. Happy. Happy.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *