Halsfluss

Åh, vilken fredagkväll. Pust.

Tuva har ju vart lite dålig i ett par dagar, spydde ju natten till torsdag och var väldigt hängig. Idag tyckte jag dock att hon verkade piggare så vi gick till mormor och morfar på eftermiddagen. Där tyckte mamman min  att Tuva uppvisade ganska typiska halsflussymtom så hon kikade i hennes hals och vad fick hon se då? Jo halsmandlar med massa vit beläggning… Så det var bara att ringa 1177 och så fick vi en tid på närakuten 19.45. Snälla, rara, sötaste, bästa pappan min skjutsade upp mig och Tuva eftersom Simon satt hemma hos oss med sina jobbarkompisar och drack öl. Åh, så jag längtar efter körkort ibland… På närakten var det segare än segast och först vid 21.30 kom vi hem, men då hade vi hunnit förbi apoteket och hämtat ut medicinen också.

Nu är jag så slut så jag skulle vilja gråta en skvätt. Tuva däremot är inte så dålig som man skulle kunna vara om man har halsfluss. Och det är ju bra!

Nope, planen för resten av kvällen (nu är klockan 22.o8) är att svira om till morgonrock och fortsätta med min bok och sen ska jag krypa ner i sängen brevid min lilla tjej som tagit pappans plats.

Han är ju ändå ute på stan och svirar (nej jag är inte bitter… ;-) ).

Natti, natti!

2 thoughts on “Halsfluss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *