Gympa-premiären är avklarad!

Det var två förvantansfulla tjejer som kom till gympan idag. Jäklar vad taggad Tuva har vart hela veckan! Men sen när gympan började så var det två stycken som hellre ville sitta i sina mammors knä… Haha! Men det släppte efterhand, och i slutet så sprang Tuva runt ”banan” i rasande fart och gjorde kullerbyttor på löpande band. :-) Fast ingen annan än jag fick hjälpa henne, men hon är ju så mammig och är jag där så är det klart att hon vill att jag ska hjälpa, så det går säkert bättre nästa gång då mammorna får vara utanför.

I väntan på att gympan ska börja!

Men det ska bli kul att se hur det går nästa gång, Tuva borde ju verkligen älska att gå på gympa men jag har också lärt mig att man inte kanske kan ta något för givet… :-) Om allt går bra så kommer det att vara uppvisning i Fyrishov som de ska vara med på senare i vår. Och sen är avslutningen på Tuvas födelsedag. :-)

Ciao!

2 thoughts on “Gympa-premiären är avklarad!

  1. sötnosar!!!!!

    Haha….kan du tänka dig att JAG….JAG har varit en av dessa tränare! Med pruttonhundra galna barn springandes runt fötterna. Jo då….i flera år tränade jag småbattingar i både gymnastik och dans….idag blir jag utmattad av tanken:)

    Måndag? Då ska jag till stan…tandläkarbesök och blodprovtagning….kan ju behöva något kul den dagen också.

    kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *