Gungeligung

Idag på väg hem så skulle Simon bara hoppa ur bilen och köpa jordgubbar till kvällen (by the way så har vi haft en super mysig kväll här hemma. Goda vänner och god mat. Bättre än så blir det inte. ;-) ) och då ser jag på loppisen där brevid en svart gungstol som ropar på mig. Så vi springer över och kikar, 300:- kostar den och visst, det är ju lite skavanker. Men inget man ser på håll. Så nu är fåtöljen som stod i ett bortre hörn av vardagsrummet utbytt mot gungstolen. Fåtöljen fick flytta ut i gäststugan där den passar mycket bättre.

Ett kap va? :-) Men nu passar ju inte fina lövbordet in så bra där längre… De får viserligen stå kvar tills vi hittar en ny plats åt det (för kvar ska det vara, i like it a lot!) och vi hittar någonting som passar in istället.

Kul med lite förändring!

7 thoughts on “Gungeligung

  1. JÄTTEFIN!!! Jag har letat som en galning efter en gungstol…men hittar inte rätt….till rätt pris. Det där var ju ett riktigt fynd!.
    Jag misstänkar att du inte vill måla bordet men om du vill att det ska passa in lite bättre kan du ju köpa en liten bit svart kontaktfilm och sätta på bara ovansidan…billigt och lätt att få bort sen igen.

    kram

    • Jo, fast det är ju liksom fint på ovansidan också. Ska nog göra en liten omflyttning av möblerna som finns istället. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *