Googla inte

Ok, om man har yrsel, synrubbningar, nackont, huvudvärk, trötthet och lite domnad i armar och händer så ska man INTE googla det.

Men jag gjorde ju det så klart. Sen ringde jag 1177. Jag som hatar att ringa när det gäller mig själv.

Hon trodde däremot att det nog var nacken som spökade. Eftersom jag sitter och jobbar framför en dator hela dagen och haft problem med nackspärr tidigare. Puh. Men jag måste till en läkare för att utesluta andra saker. De där sakerna som kommer upp när man googlar. ;-)

Men att det är nacken tror jag på. Vi har ju ett känt problem med lokalerna (vi flyttade ju i mars och det är ny på nya stället) på vårat jobb som de inte kommit till rätta med och det är att vi sitter i drag där vi sitter. Det drar ganska mycket rakt mot våra nackar, och fram tills för någon månad sen så var det dessutom ett rör som stod och pumpade ut kall luft precis bakom mig.

Jag som aldrig haft problem med nacken förut (bortsett från när jag gjort något som gett mig problem, som att åka 12 timmars natttåg med en liten som tar upp hela britsen och mamman får sova med huvudet utanför. ;-) ) är ju väldigt spänd och öm nu hela tiden.

Så det tror jag.

Jag ringde iallafall min husläkare, och de skulle ringa upp vid 14.30.

Spännande, spännande. ;-)

Nu ska jag gå och värma upp min vetekudde.

So long!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *