Good morning sunshines!

Det är rätt kasst bloggande från mig nu under julledigheten. Men, men, jag tar vara på dagarna. :-) Igår fick jag såkallad ”egentid” på stan. Simon var hemma med Isak (och Tuva så klart, men det är han ju van med) en längre tid för första gången och det gick suveränt! Var en mätt och belåten liten kille när jag kom hem. :-)

Och jag fick fokusera på mina fina vänner. Mycket, mycket trevligt!

Idag så bjuder dager på bygg för Simons del (och kanske Tuvas? Hon hjälpte honom hela eftermiddagen igår då jag och Isak var och handlade och runt på massa ärenden) och för min lär det väl bli städ, kanske en prommis och sen bär det av in mot staden för nyårsmiddag i Svartbäcken. Ska bli skoj! Jag tänkte skriva att det blir lugnt, för jag kör men eftersom barnen ska med kanske det inte blir SÅ lungt. Hihi.

Bild från när vi var på ett av ärende som var att svänga förbi hos mamma och pappa och hämta upp lite saker. Jag ringde till pappa och frågade om jag fick låna startkablar och en plåtsax. ”Vad har du gjort NU?!” var pappas naturliga reaktion. Haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *