>Glöm inte bort att tävla i min tävling!

>

Det är ju bara 6 dagar kvar och det är bara TVÅ (!!!) som hitills tävlat. Fortsätter det så här lär jag ju aldrig få ha nå mer tävlingar.

Tävlingen hittar du länk till överst i vänsterspalten om du råkade missa.

Annars idag så har dagen bjudit på en mycket stressfylld dag, men det är nästan värt det då det blev en väldigt produktiv dag. Jag skriver in alla jobb jag gör i min kalender, och trots att jag hade mycket (MYCKET) originaljobb så var listan ändå lång. Mycket bra jobbat Sara.

Sen sprang jag och hämtade en Tuvis som var på väg ut och leka. Inte lika glada miner som vanligt när mamman kom och hämta då inte. Sen mötte vi upp Carro och Minna utanför och så drog hem till oss där Annelie stod och väntade och så blev det fika, massa prat och bebis/barnlek för hela slanten. Minna var på strålande humör och charmade allihopa. Tuva fick hålla en liten för första gången i sitt liv också och då sa hon "Bort bebis!!!". Hihi!

Tuvas ena docka är ju förövrigt döpt efter Minna. Så sött!

Nu blir det mys med karlskrället (roligt ord, haha!) som kommer lämna sina tjejer ensamma hemma heeeeeeela lååååååånga helgen…

Bered er på flummiga inlägg från en trött Sara som inte kan sova själv.

Hörs imorn då!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *