Glitter, shoppingfunderingar och nya kläder

Jag hittade den här kavajen/cardiganen hos Nelly och föll lite pladask:

599:- kostar den och märket är Vila.

Men nej, jag ska inte beställa. Nu är det fokus på julklappar istället. Dessutom behöver jag känna mig duktig över att jag har kontroll över mitt shoppande. ;-) Fick lite ångest över att jag VARJE månad har mer räkningar än vad jag räknat med. Så nu ska jag komma i fas och bara shoppa i butiker (för hur ofta hinner jag springa på stan?).

Men några som fått nya kläder så är det Tuvas dockor. Igår åkte vi hem till stora familjen efter jobb och dagis och hängde där tills det var sovdags för Tuva. (Tack för mat, kaffe, sällskap, skjuts och allt. :-)) När vi skulle till och åka hem så frågade Tuva sin mormor om hon inte kunde få lite kläder till sina dockor, och det fick hon! En mycket nöjd dam har plockat med dem hela förmiddagen.

Nope, dags att svira om! 14.28 går bussen in till stan.

So long!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *