Gifts

Jag lyckades vara rätt träffsäker i mina presenter. Mamma fick en mega stor Toblerone, Simon fick en bok om andra världskriget (han är ju himla insnöad på det) och en Toblerone han med, och pappan min kommer att få en whiskey.

Men den som blev nöjdast över sina presenter var nog Tuvisen.

Tingeling och hennes fékompis Fawn hittade jag i världens största leksaksaffär ”Hamleys”. Tuva är ju rätt insnöad på Tingeling efter att ha sett filmen hos Erica. Hon är även insnöad på att ha klänningar som är låååååånga (hey, jag får nog lägga undan mina tidningar för lilla damen ;-) ) så när jag hittade den här söta sommarklänningen för 3£ på Primark så behövde jag ju inte fundera så värst. :-)

6 thoughts on “Gifts

  1. Så söt klänning! På Primark kan man verkligen fynda.. :-) Men jag visste inte att de hade en barnavdelning.. Skoj, skoj!

    • Jo, de hade mycket barnkläder faktiskt. Men nästan allt kändes ju väldigt billigt och det var antigen rosa och supergulligt eller blått med bilar. Men visst kunde man hitta lite fynd. :-)

    • Ja, vi hade det jätte bra! Och London är en kul stad att se, fast det finns ju ”roligare” städer att åka till tycker jag. Som Rom, Barcelona, Prag och Paris. :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *