>Ge mig mera sol!!!

>

Igår på fotbollsträningen ute på konstgräset så sken solen till en början och mig kropp skrek: JAAAAAA!!!. Åh, så härligt med sol. Sol, sol, sol. Jag blev så glad att jag alldeles glömde bort mina onda bihålor ända till solen gick ner och då gick det inte att träna mer. Ajajajajajaj. Det värker hela vägen från bakom ögonen och ändå ner i tänderna i överkäken. Och när man springer så känner man hur två stora klumpar till kinder bara dunsar runt i ansiktet (Jag hoppas att Björn på jobbet inte läser min blogg för jag vet att han kommer att skämta om att mina kinder är stora i vanliga fall… ). Inte så nice. Men 1 timme och 20 mins fotbollsträning i solen fick jag iallafall. Nice, nice.

Nu skiner solen igen, och jag ska ta mig en härlig prommis ner och möta upp säljaren på jobbet för ett kundbesök där min gamla jobbarkompis jobbar numera. Ska bli skoj.

Dags att svälja en ipren och sen ut i solen!

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *