Ge mig en ny matta!

Efter att ha torkat upp lite spilld mat på våran gamla matta i helgen så har jag insett att vi är i stort behov av en ny… Det är mycket gamla smulor och diverse annat som döljer sig i den där ryamattan (gillar ju att äta frukost med kidsen framför tvn i lugn och ro när vi är hemma…).

Och nu när jag kommit på att jag vill/måste byta matta så vill jag självfallet göra det NU. NU! NU! NU!

Den här mattan har jag spanat in hos Ellos (länk):

83-3733

Finns i en variant i olika gråtoner också.

599:- kostar den, men det finns rabattkoder på 40%, 50% + 20% på resten om man beställer minst tre varor och 40% och en hänggunga på köpet. Alltså blir den väldigt billig också! Och det är ju då ett krav eftersom jag just gillar att äta frukost framför tvn med barnen… Och jag vill inte ha en matta som jag gråter blod över om det råkar spillas (eller kissas… Isak smiter alltid iväg naken efter duschen!) på.

MEN, DET ÄR INTE LEVERANS FÖRENS 25 APRIL!

Det funkar inte.

Jag måste, som sagt, ha en ny matta NU.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *