Fyndat till mammans garderob

Jag är ju verkligen svag för att shoppa billigt och jag blir ju så grymt nöjd när jag fyndar något. Säger någon ”Vilken fin tröja!” till mig så är nästan alltid svaret ”Ja! Och den kostade bara 49:- på rean!” Priset kan ju så klart variera, men nästan alla plagg jag äger är plagg som jag kan skryta med priset på.

Kvantitet före kvalitét. Visst? ;-)

Senaste fynden är dessa:

Lagom transparent lite stor skjorta från H&M Divided. Endast 99:-.

Fin klänning från Nellys rea, också endast 99:-. Jag har tänkt att jag ska ha den med ett band eller skärp i midjan så att man får lite form.

Ryggen var den som avgjorde att det blev ett klick.

Ur fin lite transparent upptill och volanger. 149:- på Nellys rea.

Fina knappar bak i ryggen.

Nu ska jag kasta på mig mjukisarna, väcka Tuva och sen bege oss iväg på en prommis till mamma och pappa. Mys-slapp-söndag var det idag ja. :-)

So long!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *