>Fullt ös medvetslös!

>

Förutom massa bestyr med husköp så har även kusinerna Hult/Willén vart här idag och lekt. Erica och Tuva leker så bra tillsammans, så det gör det att det känns ännu bättre att de kommer att bo ett stenkast (om man kastar väldigt hårt) från varandra!

Dessutom så passade mamman Hult/Willén Tuvisen när vi var och skrev kontrakt. Vet inte riktigt hur vi hade löst det annars nu när det blev så väldigt snabba puckar till slut. Så tack för hjälpen bästa big-sis!

Här kommer lite bilder från dagen:

Jag tror minsann att det är dags att sluta låta Tuva hoppa i soffan. För ett litet tag sedan så var det ju bara lite gulligt när hon stod där och studsade lite grann, men nu jäklar så förvandlas ju soffan till ett äventyrsland ibland! Vet inte riktigt om det är tillåtet i möblerade rum? Eller är det upp till oss att bestämma vart gränsen går kanske.

Jag skyller nu på att vi bor så litet så det finns ingen annan yta att härja på, och någonstans lär man ju få härja när man är ett litet härjbarn.

Dessutom är det ju så roligt att fota!

Nu kanske jag ska försöka få mig i säng, den här dagen har inte vart nådig. Förmiddagen bestod av städ, tvätt, ärenden och handling. Sen när Tuva somnat vi 11.00 så slängdes det in ett snabbt blogginlägg, pratades i telefon med ett par personer och sen insåg jag att jag var tvungen att vika tvätt, baka muffins, städa lite mer och äta lunch samtidigt för att hinna till stationen för att möta besökarna i tid. Och precis när jag hällt upp muffins-smeten i formarna och intagit min första tugga av lunchen så ringer mäklaren… Det var ju inte ett kort samtal, och jag var tvungen att ringa Simon, ringa tillbaka och hålla på. Sen slita upp Tuva ur sängen, slita ut muffinsarna ur ugnen och kasta mig iväg för att möta big-sis. Sen hem och fika, helt uppe i varv över att vi skulle FÅ SKRIVA KONTRAKT. Sen skynda iväg, skriva kontraktet, skynda hem, Simon skyndande iväg igen, jag skyndade mig att laga mat (hungrig!) och sen var det bara att slänga Tuva i badet och efter det i säng.

När Tuva somnat så har tankarna rusat i huvudet över alltihopa. Och trots att jag känner att jag är trött som en… jag vet inte vad… så kan kroppen inte koppla av. Typiskt att Simon åkte iväg idag! Jag vill ju fira ju! Men vi får ta det en annan dag. Kanske när allt är helt klart och handpenningen inbetald.

Nej, ursch vilket virrigt inlägg. Men något annat hade inte vart att vänta idag.

SNURR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *