Fullmånebarn

Jag är lite trött. Isak har vart super orolig i ett par nätter. Kan kanske bero på fullmånen? Låter kanske knasigt, men mina barn har nog några droppar blod av varulv i sig (från Simon i så fall, han är betydligt hårigare än mig… ;-)) för de blir båda oroligare på nätterna vid fullmåne.

Och det här med att jobba när man inte fått sova är ju liiiite ansträngande.

Men iallafall, jag har hunnit med en 4 km pw på lunchen i high heels (mer om det imorgon) OCH så har jag fått mysa med underbara lilla godingen Alex ikväll.

Nu ska jag krascherlikrasha, för ja, en till sak som gör mig trött är att Isak inte tycker att vi är färdigstraffade med gråtstraffet än. För det verkar nog bara vara ett straff och ingen sjukdom inblandad eftersom han är glad och pigg på dagis… ;-)

Hoppas ni haft en bra dag!

3 thoughts on “Fullmånebarn

  1. Ellen sover oxå kasst fullmånenätter. Har HÖRT (inget beprövat) att man inte känner av fullmånen om man har ett glas med vatten stå i fönstret när man sover. Låter som hittepå men kanske ändå värt att pröva? Månen styr ju trots allt tidvattnet, kanske vattenglaset påverkar? Vad vet jag. Kram till dina gull-ulvar.

    • Jag har iofs ett glas på mitt nattygsbord, men det kanske måste stå i fönstret. Liksom mellan månen och sängen… Isak sover ju i våran säng större delen av natten. Fast jag kommer också alltid på i efterhand när de vart oroliga att det vart fullmåne, kanske borde börja ha koll på den där månen. ;-) kram till din lilla varulv med! Hoppas vi ses snart. :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *