>Full fart frammåt!

>

Kör Rorri, kör!

Nej, inget av det stämmer idag (tittar inte ens på Rorri utan på Nasse). Jag är seg som… ja något väldigt segt efter lagfesten igår. Men jag hade super skoj! Och klackarna slogs hårt i taket på Flurran sen också.

Mycket skoj som sagt, men segt idag…

Nu ska jag nog svira om från pyjamas och morgonrock till något mer anständigt. Ska ju på bio (Avatar) med bästa storasyster så snart mitt hjärta kommit hem från hockeyn.

Bästa pojkvännen och pappan som låter mamman vara ute och flänga på en massa utan att klaga det minsta. (Det är ju lite små drygt att lägga Tuva när man är själv hemma. Och jag har inte lagt henne sen i onsdags…).

Nope. Duschen var det ja.

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *