Fucking jävla nacke

Fuck it. Jag som ska till Örebro i helgen.

Hur ska jag palla det med den här nacken? Morr och grr och piss och fan.

Speciellt när jag så fort jag aningens överbelastar nacken får migrän. I vilken migrän som helst heller, nej utan dunder migränen. Och jag som redan äter smärtstillande? Hur gör man då???

Åh, vad jag känner mig stor och stark just nu. INTE.

Optimist som man är så tror jag ju att det bara ska gå över under natten eftersom jag vart hemma och vilat nu två dagar. Och sen blir jag lika besviken varje gång jag vaknar och inser att det inte alls blir så… :-(

Ursch, jag HATAR verkligen att må dåligt.

Och ändå så är det så himla typsikt mig att råka ut för såna här saker. Att jag liksom inte bara vänjer mig och inser att jag är en sån person.

Här händer det grejer minsann. ;-)

6 thoughts on “Fucking jävla nacke

  1. När du får migrän tar du bara vanliga smärtstillande tabletter då? Du kanske ska be om att få sånna där sprutor som man ska ta när man känner migränen komma krypande, då blir den inte lika illa och om man tar den när det ”är för sent” så ska den hjälpa till att lätta på anfallet så att det blir kortare. Jag har ingen större erfarenhet av migrän själv men jag vet att min mamma tar sprutor för det.

    • Tack för rådet! I vanliga fall så räcker en Ipren när jag får migrän… Men nu är det inflammationen i nacken som framkallar den hela tiden. Så bara inflammationen försvinner så räknar jag med att det ska bli bra eller som vanligt igen. :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *