Friday baby!

Och så var det fredag och ledigt igen. Känns behövligt efter den här hårda starten ( ;-) ) på tre dagars arbetsvecka efter julledigheten. Hehe. Idag är det mys och städdag som står på schemat. Hemmet har fått lida lite av all julledighet då tydligen städerskan här hemma tog jullov med?! Vad hände där liksom… ;-)

Så ska jag packa upp lite rea- och presentkortsfynd som gjorts under veckan. Men nu är både presentkort och lön slut så nu är det färdigshoppat för i januari.

Först ut får det bli fynden från Lager 157, de har 50% på både Bondelid och Svea! Och eftersom de redan har rätt låga priser på de märkena sen innan så fick jag dessa tre plagg för prick 250:-

Inte så illa va? Dock såg jag att jag råkat ta 110 på Bondelid t-shirtarna. Men det var nog tur att jag råkade det, för de var inte alldeles för stora utan bara lite ”bra att växa i”… Min baby håller på att bli stor! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *