Fredags planer

Först lämna Tuva på dagis, och idag ska de på sin första utflykt in till stora staden och jag har packat min livs första matsäck till mitt barn. Känns stort och väldigt vuxet att fixa matsäck. Hoppas det duger nu bara… ;-) Tuva är iallafall peppad till tusen!

Sen ska jag och Isak möta upp Annelie för fika/lunch på stan innan det är dags att hämta hem Tuva-luva. Och när vi kommit hem, ja, då har jag visst lovat pepparkaksbak. :-)

Har handlat hem så att vi kan baka pepparkakor, lussebullar och ett annat chokladjulgodis i helgen så jag tror Tuvis kommer att bli glad. Pynta inför advent måste vi ju göra också.

Men först så är det freeeeedags-myyyyyyyyyys.

God morgon!

One thought on “Fredags planer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *