>Fredags mys hos stora lillebror!

>

Igår var en riktigt trevlig fredag, jag hade köpt med mig kräftor, räkor, baguetter, kryddost och öl och så tog jag, Simon och Tuva bussen ut till stora lillebror Micke (och hans Madde och deras Kevin) i Rasbo för lite kräft-fredagsmys! Lillasyster Emmis-slemmis kom också ut och mumsade kräftor.

Det var en mycket trevlig kväll, fasiken, vi borde göra sånt där oftare! Det är ju så lätt ändå. Speciellt eftersom Tuva somnade i vagnen, och sen var det bara att gå och åka bussen hem utan att behöva krångla med att väcka henne och sätta henne i bilbarnstolen.

Att det sen var en helt GALEN busschaufför som körde som en tok och först höll på att köra över barnvagnen när han svängde in på busshållsplatsen, jag kunde inte flytta mig längre bort eftersom Tuva då hamnat i diket. Och sen var det tur att han sa åt mig att spänna fast barnvagnen för han körde som en galning. Minst sagt! Shit, jag vart ju helt rädd. Kommer de inte ihåg busskraschen som var där förut? Då dog sex personer har jag för mig. Det var ju precis vid busshållsplatsen där vi stod. Att de fortsätter att köra så. Ursch.

Men nog om det. Vill inte förstöra den roliga kvällen innan med att gå och vara sur på en idiot till busschaufför.

Tuva och Kevin härjade på och sprang som tusan fram och tillbaka! Tuva hann däremot bara halva vägen hela tiden innan hon var tvungen att vända då kusin Kevin kom tillbaka. Haha! Men sen var det två trötta stjärnor som slocknade lagom tills det var dags för att äta. Perfekt. Hehe!

Tuva var bra impad över hur fort Kevin kunde springa och hur coolt han kunde slänga sig i moster Emmas knä i soffan. "Om ändå jag var lika stor och tuff som kusin Kevin" tänkte Tuvisen.

Tack för en trevlig hörrni! Som sagt, vi borde göra sånt oftare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *