>Fredag hela veckan lång!

>

Fast ändå känns det som lördag? Kan kanske bero på att jag är ledig idag. Hehe. Fast ändå har vi hunnit med en hel del här hemma på förmiddagen, det blir ju lätt så när man har en Tuva som vaknar tidigt ändå. Men vi har hoppat i vattenpölar, gungat, lekt med Aslan, städat, tvättat, handlat och hämtat ut paket innan klockan slog 12 och Tuva tvär slocknade. Igår hade jag planer på att gå till Fyrishov och bada på förmiddagen också, men undrar hur jag hade tänkt hinna med det?

Nu på eftermiddagen blir det till att fixa ytterligare ett ärende, leka ute och hoppa i vattenpölar (jag måste ta mig tusan köpa mig ett par gummistövlar så jag också kan hoppa!) sen ikväll bär det ut till Rasbo för att äta kräftor hos stora lillebror, hans fästmö Madde (med magen! Bara fem veckor kvar tills Tuva får en till liten kusin! Mys! ) och deras söta vilde Kevin. Värsta skoj.

Nu sitter jag här nöjd och ny duschad i en nytvättad och nytorktumlad mjuk morgonrock och dricker kaffe och äter en donut (favvo-fikabrödet!) medans Tuva sover och kräftorna ligger och tinar.

Hääääääärligt.

Innan vi gick och handlade så passade vi på att leka lite ute. Jag, Tuva och Aslan som vanligt.

På vägen hem från affären var Tuva så trött och slumrade till flera gånger, så jag fick muta med en tablettask så hon skulle hålla sig vaken. "Mmmmm" sa Tuvisen.

Hoppas ni har en fin fredag också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *