Fotograf-Sara är lite seg

Äntligen är lillasysters tavla klar. Ramen köptes innan hennes födelsedag den 14:e juli men så vart det det där med att framkalla kort… Idag plingade dock brevbäraren på dörren och jag kunde fixa klart den!


Jag vill ha den själv också…

– Posted using BlogPress from my iPhone

2 thoughts on “Fotograf-Sara är lite seg

  1. Fick ni några svar idag? *orolig*
    usch, det är så fruktansvärt. Jag hoppas, önskar och ber så att allt ska gå vägen för er. Det finns inga andra alternativ…
    Det är skönt att prata och skriva om det vi varit med om ibland. Du får jättegärna fortsätta skriva till mig för jag vill väldigt gärna veta hur det går. Tänker så på dig och vet precis hur du mår och förstår din oro.

    Stor kram
    D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *