Första riktiga semesterdagen!

Eftersom jag ändå inte jobbar på helger så blir det ju som att första riktiga semesterdagen är idag. Tidigare i helgen skröt jag om att jag är såååå bra på att komma in i semester-mode direkt när jag går på semester, men efter idag är jag inte riktigt lika övertygad.

Lätt semesterstressad-Sara försökte få med familjen på mina planer. Men resten av familjen har ju vart lediga ett tag nu och är inte alls lika uppe i varv som mamman… ;-) Jaja, det blev bra till slut och vi fick en supermysig tur till en liten badplats dit jag brukade åka som liten.


Verkligen som en liten idyll! Jag hoppas jag får med mig dem imorgon med. :-)

Sen blev det stan för lite ärenden medans kidsen lekte med kompisar och jag och Simon fick lite tid över och passade på att äta på Il forno. Supersmaskigt!


Bortsett från förmiddagsstressen (vi måste ju ta vara på sommaren och lediga dagar OCH SOLEN!!!) (puh, ibland orkar jag inte med mig själv heller ;-) ) så blev det en riktigt mysig dag. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *