Första middagen med Middax.se

Igår provade vi första middagen från Middax.se-påsen och det blev en super smarrig kycklinggryta som var väldigt enkel att göra. Tuva åt massor hon med, trots att det första hon sa när hon satt sig var ”Jag tycker inte om den maten!” (så låter det oftast iofs när det inte är hennes favoriter, men sen äter hon ändå).

Dock skulle det ha vart mat-vete till istället för ris, men jag missuppfattade receptet och trodde att jag skulle stå för tillbehöret själv. Sen råkade jag missa att det bara skulle vara en halv zuccini, och hade i hela… Så nu måste jag köpa en till zuccini till maträtten med den andra halvan av zuccinin. Tokigt det kan bli. ;-)

Riktigt god kyckliggryta iallafall, och lättlagad! Blir 4 av 5 möjliga ur vardagsmatsbedömning.

Sen kanske jag ska nämna också att det är mycket ekologiskt och närproducerat utav maten i kassen.

Idag gjorde jag omeletten med trattkantarellstuvning, men jag misslyckades aningens med upplägget så det såg ut som något någon kört över så det blev aldrig att jag fotade det. ;-) Det var också gott även om det kanske känns lite fjuttigt med en omelett till middag?

2 thoughts on “Första middagen med Middax.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *