>Första kalaset av första firandet!

>

Nu på tisdag fyller ju min lilla snuttis Tuvis hela 1 år! Och eftersom folk har lite svårt att komma på tisdag så blir firandet utspritt med början idag. Första kalaset gick alltså av stapeln idag då Tuvas mormor, morfar, moster Julia och morbror Ville kom hit och grattade Tuvisen!

Ett väldigt mysigt fika ute i solen och blåsten på uteplatsen blev det och Tuva var mer än nöjd med sina presenter! Tack snälla, söta! Speciellt tack till super gulliga "Titt" för de fina presenterna också. Men jag misstänker att hon inte läser det här så jag får nog tacka "på riktigt" eftersom hon inte kunde komma och gratta Tuvisen själv.

Tuvas tuffa morbror Ville hjälpte mer än gärna till att öppna presenter, speciellt eftersom Tuva hade mer fokus på att kolla in Ville och Julia än att kolla vad det var i presenterna. Hon har nog inte riktigt fattat det där än… Sötnosen.

Innan sängdags så blev det lek med några av nya presenterna. Peta ur ögonen på dockan var en rolig lek… Men hon var faktiskt duktig och matade dockan med flaskan också så helt tokigt var det ju inte. Och nya fina boken var ju så kul att läsa i! Massa djur att titta och känna på.

Bilen (en sån här röd bobbycar) som hon fick av mormor och morfar får vi ta och inviga på riktigt imorgon, det var en trött och kinkig Tuva som härjade runt här efter att kalaset tagit slut. Men jag tror att hon kommer att ha super skoj med den! Och hon kommer att vara så fin i alla sina nya fina tröjor också. Precis vad Tuvisen behövde!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *