>Före och efter Ikea-besöket

>

Förmiddagen idag bestod av Ikeabesök, skönt att komma ut lite när man legat inne en hel vecka…

Men vi kom hem med lite nytt och billigt som gjorde stor skillnad i vårat vardagsrum!

Viserligen dumt med en vit matta… Men den kostade bara 399:- så den får väl hålla så länge den håller. Dessutom skönt att bli av med min gamla skräpmatta! Den åker uuuuuuuut! Äntligen! Fast lite ont gör det ju i hjärtat att slänga bort något som man vart med om så mycket kul tillsammans med (jag köpte den där jag flyttade in i min "ungkarlslägenhet" och jag var sååååå nöjd med den då).

En blomma dog, därav den tomma krukan och den andra blomman har inte blivit sig lik efter att den kanske fick en lite väl lång torkperiod en gång. Så nu står två nya orkidéer (59:-/styck) i fönstret! Den i mitten är kvar sen tidigare, och jag är så stolt över den! Har blommat om flera gånger. Mammas ögonsten.

Nu ska jag väcka familjen trött som ligger och sover.

Upp och hoppa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *