>Fjällen bilder minus skid-bilderna

>

Här kommer lite bilder som jag tog i fjällen (exkl själva skidbilderna, de kommer senare). Jag orkar inte skriva en lång text, men en bild säger ju mer än 1000 ord (eller är det 100 ord?).

När man måste gå upp tidiga mornar med Tuvisen så får man se fina soluppgångar. Något gott för det med sig iallafall! Bilden är fotat från vårat fönster. Fin utsikt va?

Att vara ute i ljuset och i snön för att åka pulka var inte Tuvas grej. Nej, det var ju visst pisstråkigt och helt outhärdligt tyckte Tuva. Så kan det va. Men i stugan, där var det ju super skoj!

På tisdagkvällen så var det täljstensafton (vilket innebär att man får in en sten som är 300 grader på bordet och så grillar man på den), kanske inte ser så gott ut men det var det! Och Tuva sov sig igenom hela kvällen i vagnen. Härligt tyckte vi. Andra kvällen vi var ut och åt var Tuva vaken, och trots att hon blev så trött i slutet så gick det bra. Det är ju lätt när man är många som kan roa.

Mina älsklingar, Tuva, Simon och Lala (Teletubbies…). Haha! Tuva fick känna på hur det hade vart om hon hade haft en storebror också. Vi bodde ju i samma stuga som brorsan, hans tjej och deras Kevin som är 3 år. Förutom att hon fick lära sig att ta emot en hel del slag så fick hon även lära sig hur man leker med bilar. Sötnosen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *