Fjällängtan

Är det något jag verkligen längtar efter så är det att åka upp på en riktig skidsemester upp till fjällen. Helst ska det dock vara där runt v12 så att det kan vara lite varmt och soligt också. Jag ser framför mig hur man svischar ner för backen (eller offpist i skogen som jag helst åker, hehe!) och sen tar man lunch, sätter sig i solen i en uppskottad grillplats och grillar korv och tar en kall öl. Eller varm choklad med miintu. ;-)

Jag har ju vart upp ett par vändor över dagen bara senaste åren, men sist jag var upp längre var när Tuva var liten, dvs i början på 2009. (Emma kika in bilderna i inlägget det är länkat till, störtloppsposen! Hahaha!). Alldeles för länge sen! Fast då var det lite jobbigt att vara i fjällen också, det krävs ju att de ska vara lite äldre för att de ska ha skoj. En 9-månaders som hatar att vara ute är inte att rekommendera. Men jag och Simon har pratat om att vi verkligen borde ta oss iväg på en riktigt vinter semester nästa år. Då är ju ändå Isak över två år och kanske kan tycka att det är skoj att leka i snön iallafall.

Jag har bara härjat runt på diverse svenska skidorter i mitt liv, men när jag kom in Snowtrex.se så blev jag sjukt sugen på att testa att åka till Alperna. Någon som har lust att bjussa på en resa så där bara ändå? ;-)

Kolla bara in de här bilderna:

UntitledNågon gång i livet ska jag ta mig i väg till Alperna. Bannemig! Jag får ju rysningar i kroppen bara av att titta på bilderna. Men iår får jag nöja mig med en (åtmånståne) dagstripp upp närmsta topp. Lill-sis har lovat att ut och rasta den här storasystern.

Hur är det med er? Står en fjällsemester lika högt i kurs som en solresa?

Det här inlägget är skrivet i samarbete med Snowtrex.se.

2 thoughts on “Fjällängtan

  1. No, no, no… Den här mamman åker inte utför, vill inte att mina barn ska göra det i framtiden heller. De får hålla sig till längdskidor.. Eller gärna till golf också, när det är säsong. :-) Längtar till jag kan ut och träna golf på riktigt igen och när jag blivit säker och duktig så vill jag åka på golfsemester utomlands. Kanske kidsen har blivit så stora att de också vill med och spela då.. Det skulle vara kul! :-)

    Du får väl ta med Emmskis till Alperna då!! Om inte Simon vill.. :-)

    Kram

    • Haha… Skulle annars kunna tänka mig att Minna skulle älska att åka utför. ;-) alperna får nog vänta i några år, haha! Men nästa år blir det svenska fjällen iaf! :-D

      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *