”Finvårjacka” till Tuvisen

Jag såg de två jackorna från Lindex när jag var på stan i lördags. Super söta! Den rosa går dock bort eftersom jackan måste kunna tåla utelek (i regn och rusk har hon ju sin regnjacka från Didrikssons iår igen) och en omgång i sandlådan.

Förra året så hade hon en jeansjacka som var lite fodrad. Den var bra, men för liten nu… Egentligen så är väl den blå med blommorna min favorit, men kanske inte så smart med vita blommor? Hmm… Den från h&m var också söt, men kanske känns lite för ”vintrig”. Den ska ju helst fungera på kalla sommardagar också. Plus att den ska vara lätt för Tuva att ta på och av.

Men det är ju ingen direkt brådis, så jag har ju tid på mig att fundera. ;-)

Nope, nu är det lunch och jag ska möta upp Annelie, Carro och lilla Minna.

Ciao!

2 thoughts on “”Finvårjacka” till Tuvisen

  1. Jag röstar på den översta..eller den i mitten.. Väldigt mycket Odd Molly över den. :-)

    Tack för idag!

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *