Fest på berget!

Igår så tog vi en fullproppad bil hem från Dalarna, dock var den inte fullproppad med barn utan ett gäng festsugna vuxna. Barnen var nämligen kvar hos sin farmor och farfar och vi hade styrt upp en liten sommarfest hemma hos oss på berget. Jätte kul att kunna göra något sånt tillsammans, det var ju faktiskt bara tredje gången vi har barnvakt över en natt sen Isak kom.

Iallafall, det var en riktigt lyckad fest! Och det märker man på att det knappt knäpptes några kort alls. Folk hade fullt upp med att umgås, femkampa och musikquiza. Bland annat. En liten plankan tävling hanns med också innan taxi dök upp för att ta hela gänget till Flurran där klackarna slogs i taket innan jag som vanligt dör av trötthet, man är ju inte riktigt van att vara ute så där sent nu förtiden. Haha! Dessutom var ben och rumpa rätt möra efter nästan 9 km rullskidor inklusive min första vurpa på rullskidorna på förmiddagen. 3,7 mil rullskidor har jag kör den här veckan. INTE SÅ ILLA! :-)

SKÅL!

Idag känns det otroligt skönt att jag inte har några fler fester inbokade den här sommaren, det har jag verkligen fått min dos av iår!

Nu är vi dessutom tillbaka i Söderbärke, och tänkte spendera ett par dagar till här innan vi åker hem för att avsluta sista semesterveckan. Då när vi kommer in lite mer i vardagen igen så ska jag nog få fart på den här bloggen igen. Så länge så kan ni ju följa mig på Instagram som @sarasliv, men jag hoppas ju såklart att jag ska få till lite blogginlägg också.

Men alltså, vilken härlig sommar vi har! Helt sjukt ju! :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *