Fashion against aids

Det är väl inte bara jag som är helt besatt i alla kollektioner (alla utom Swedish hasbeens som släpptes förra veckan tydligen, tycker ju att H&M’s ”träskor” i vanliga sortimentet är snyggare) som h&m kommer med?

Igår (visst var det?) släpptes senaste Fashion against aids-kollektionen och jag har klickat hem detta:

Tror ni jag kunde motstå den gula väskan eller?! ;-) Perfekt som strandväska i sommar då den är i plast. Dessutom så kommer den komma mitt i strandsäsongen, det var nämligen inte leverans förrens v24… Hm…

T-shirts är ju också alltid bra att ha (dessutom såg ju dessa grymma ut, den grå föll jag för den assymetriska nederdelen och på den mintgröna för färgen), men annars var det inte så mycket som föll mig i smaken…

Nu: Lunch!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *