Facebookstatusar jag stör mig på

Eller stör sig och stör sig, jag stör mig på ett lite roligt sett. Ni vet som man skrattar åt? ;-)

1. ”Åh, jag är så sjuk, jag orkar inte ens ta mig upp ur sängen, jag är totalt död och däckad!”

Ehh? Men du orkade logga in på facebook och skriva det?

2. ”Åh, idag är det mycket att göra! Nu ska jag bara försöka hinna ut och sola en sväng innan stressen startar. Så jobbigt att stressa!”

Främst då skrivet av personer som jag vet inte jobbar och statusen är publicerad runt 11-snåret på förmiddagen (eller ännu senare) en vardag… Eh? Ok… Gå upp i tid då, så ska du se att du hinner PLUS att du ska vara jävligt nöjd över att du kan gå ut och sola en vardag då vissa andra sitter på jobbet… (Nej, jag är inte bitter… Haha!)

3. ARG!!!

Jamenjaha? Vad har hänt nu då? Mer förklaring behövs tack.

4. ”Åh, min gulleplutt! Älskar dig min snuttis för alltid! ♥♥♥”

Det finns väl trevligare ställen att skriva om sin kärlek? Speciellt om man bor ihop kanske man blir gladare av att höra det irl? Jag får lite vibbar av att om man måste ”bevisa” sånt så kanske det inte är så bra?

5. X har checkat in på ”Hemma”.

Eh? Varför checkar man in hemma för? ”Hej, hej alla facebookkompisar, här precis bor jag och nu är jag hemma om det var någon som undrade vart jag höll hus så här på kvällskvisten”.

5. Hej NY, nu blir det shopping! eller Härliga dagar vid poolen! eller Här har vi det bra! eller Utsikt från hotellrummet!

Men dom statusarna är det ju alltid hur härliga bilder som helst med också, men ok, de kanske jag inte stör mig på direkt. Jag blir bara så satans AVIS!!! ;-)

Nu har väl jag också gjort några av de här ”tabbarna” själv ett par gånger, och det gör ju bara saker ännu roligare. Haha! Folk behöver inte ta illa upp heller om de känner sig träffade… Jag menar inget illa, och som sagt, jag har säkerligen gjort de flesta själv också. :-)

Kommer ni på några roliga facebookstatusar?

One thought on “Facebookstatusar jag stör mig på

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *