Ett fågelbad, en nyckelpiga, två fjärilar, solbrillor och en hemlig påse

Det blev en speedrunda på stan idag innan jag skulle hämta Tuva på dagis. Swisch in på Weekday, där det var 50% och 75% rea, slängde åt mig två plagg (de som ligger i kassen på bilden nedan, visar dem på sen) och kutade till Åhléns där jag skulle kika på ett fågelbad som jag sett i en tidning. När jag såg att det var nersatt från 249:- till 149 :- blev jag så glad att jag slängde med två fjärilar och en nyckelpiga att ha i rabatten också.

När jag sprang förbi solbrillestället så kom jag ju på att mina favvisar gått sönder tidigare på dagen (gissa vilka på bilden med solbrillorna…) så jag haffade med mig ett par brillor i farten också. Sen kom jag på att jag ju egentligen inte tycker att jag passar i den där modellen! Skit också. Men saksamma, de är ju ”inne” iallafall. Hehe. Visar dem på imorgon om det är sol.

Kan ni se skillnaden mellan de nya och gamla brillsen?

One thought on “Ett fågelbad, en nyckelpiga, två fjärilar, solbrillor och en hemlig påse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *