Erica och Tuva

Här kommer lite bilder från när de var här och lekte i söndags:

Kusinerna.

Jag vet att jag sagt det förut, men på senaste tiden har de verkligen börjat leka så bra! Tidigare så har det ju mer vart klängiga på sina mammor och vart en grinolle (Tuva) och en retsticka (Erica). Först lagom tills det är dags att det är dags att gå hem så brukade de börja leka och ha kul efter att vi ”satt igång” dem. Men nu så är det andra bullar, direkt när de ses så springer de iväg och leker, leker, leker och leker. Visst blir det en hel del härj, men ändå, de har ju super skoj! I söndags var Erica så söt, när vi var på kalaset så frågade hon mig ”Får jag följa med Tuva hem?” och det var klart hon fick! Så kul att se att Erica som vart lite försiktig och blyg känner sig hemma hos oss. Hon pratar och härjar på, både med mig och Simon. :-)

Tuva pratar om Erica varje dag, igår när vi kommit hem från dagis så frågade hon mig ”Snälla mamma, får jag gå och leka med Erica idag?” men då var det ju lite sent, klockan var redan efter 18… Svårt att hinna med att leka på vardagarna.

Sen så är det ju som värsta avlastningen ändå när man har Erica här. Tuva tycker ju inte så värst mycket om att leka själv, så när Erica var här i lördags så fick jag ligga på soffan och läsa en tidning! SKÖNT! :-)

Nu ska jag göra ett litet ryck här hemma. Helt plötsligt kom lite energi till min kropp. Yey!

Ciao!

2 thoughts on “Erica och Tuva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *