ENERGI

Ojojoj, idag har energin sprudlat här hemma.

Jag har bland annat gått en 4,5 km pw med två tyngder på 23 och 15 kg på förmiddagen, och medans Isak sov har jag röjt i trädgården. Grävt bort ytterligare en skottkärra med hård, lerig och stenig jord ur min ”nya” rabatt och fyllt på med ny. Burit säckar med jord och täckbark hit och dit och fyllt på i de flesta rabatterna. Sen har jag också självfallet burit runt på min lilla 15-kilos tyngd också, som vanligt. ;-)

En pion för 190:- (kom inte hit och sno den nu bara! Farligt att skriva ut att man har såna dyrgripar hemma så här på nätet… ;-) ) och en till ros står i vattenbad i väntan på plantering.

Erica var här och lekte med Tuva på dagen och när hon skulle hem så fick hon Tuva med sig. Då tog jag Isak och gick en pw till mamma och pappa för en massa bad i poolen (självklart kånkades på 15-kilostyngden… En jäääääääääkligt sprattlande 15-kilostygd som älskar att bada och bara ska bli buren så att han kan ”simma” själv) och mat (tack mamman!) innan vi tog en pw för att hämta upp Tuva och sedan hem igen.

Faktiskt lite trött i armarna nu, trots att jag faktiskt just nu är starkare i armarna än jag någonsin vart (resultat av den lilla mammiga 15-kilos tyngden som fortfarande gärna vill bli buren och all skidåkning i vintras), rätt cool känsla att kunna känna muskler!

Jag är ju faktiskt någon procent invalid i min vänster arm, så jag har ju inte kunnat träna överkropp så mycket genom åren då jag inte vart så sugen på att bara träna högern. ;-)

 

Nope, nu är det dags att tvätta ur toningen som jag inte hann med igår… Imorgon eller på onsdag får det bli blekning av nederdelen av håret… Spännande! Ungefär ca 2% chans att jag kommer bli nöjd tippar jag på. Haha!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *