>En onlinepizza kanske?

>

Åhhh… Jag är hungrig. Maten som jag har fått i magen idag har nog fått plats i en handflata och jag som är så stor och stark behöver ju betydligt mycket mer än så.

Matbristen beror förmodligen på att jag hade en riktig skoj kväll på flurran igår och så här dagen efter så brukar jag inte kunna pilla i mig så mycket. För jag hoppas inte att det skulle bero på någon magsjuka… Tuva spydde nämligen upp all välling när jag skulle lägga henne, så det var en härlig sörja med yogurt och välling över hela henne (mest i ansiktet) och hennes säng. Hon kändes lite varm, men jag vet inte vad det kan berott på. Hon var jätte, jätte, jätte trött och slukade kanske bara vällingen för fort? Hon hade ju ätit ett par skålar med yogurt innan också så det kanske bara blev för mycket för lilla magen.

Nej, nu orkar jag inte skriva nå mer. Jag behöver PIZZA!!! Onlinepizza here I come.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *