En ommålad pigtittare och en ”siffrortavla”

Nu när jag ändå var inne och fotade i Tuvas rum så kom jag på att jag glömt att visa två saker som JAG GJORT (jajamensan!) till Tuvas rum.

Pigtittaren hittade jag på en loppis för 100:- och sen köpte jag vit sprayfärg och sprayade på. Blev riktigt bra! Lite skavanker är det självklart, men det är väl lite grejen med loppisfynd/grejer man gjort själv?

Siffrortavlan gjorde jag för länge sen, efter att jag gjort hennes bokstavstavla med namn (och nu när jag skrev det så kom jag på att jag lovat att fixa en Lova tavla och en Minna tavla. Det måste jag ju fixa!), och sen ska väl tavlan upp någonstans på väggen… Just nu vet jag inte riktigt vart bara, men den står ju rätt bra där den står också. Ramen är från Ikea förresten, och det är den som dröjt för att jag skulle kunna få upp tavlan tidigare.

One thought on “En ommålad pigtittare och en ”siffrortavla”

  1. SV: Nee jag gillar inte heller att springa, iaf inte ensam. Så länge Edvin är med så går det bara för att jag inte vill ge upp så att han ser det ;) En bra taktik för då springer jag ju. Fotboll skulle man kanske ta och börja spela igen men varken Knutby eller Funbo har väl lag längre och i det skick jag är i nu skulle jag ju absolut aldrig platsa i stadslagen, skulle väl vara om man börjar spela för någon nation? :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *