En ny duk

En ny duk har fått flytta in, den kom med i paketet jag hämtade ut från h&m och jag tycker den passar väldigt bra in i vårat kök som mer och mer fått ett tema av grönt.

99:- tror jag den kostar i H&M’s webbshop. Och ja, jag vet att duken är ostruken och att fönstrena behöver tvättas. Men det krävs ju bara en regnig dag så ser de lika ut igen eftersom skit-Aslan står där och krafsar när han vill in…

Nu längtar jag lite tills vi tar tag i projekt att fixa om i köket, det ska målas vita väggar och måla kaklet vitt. En liten budgetrenovering innan vi känner att vi har tid och lust att ta i och göra en riktig storrenovering. Fast det lär ju dröja nu när vi fått bygglov och har fullt upp med annat… :-)

Eller precis just nu längtar jag efter att trötta lilla argbiggan ska somna så att jag kan gå ut och sätta mig i solen med mig bok jag fastnat i.

So long!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *