>En mycket bra lördag.

>

Såna här lördagar får det gärna bli fler utav i mitt liv.

Först började den med sovmorgon, fortsatte med att jag fick frukost på sängen och riktigt familjemys när jag vaknade.

Vid ungefär 12.40 dök Frida och Johan upp med världens sötaste Lova. SÅÅÅ söt, och framförallt SÅÅÅ snäll! Kan nog vara den nöjdaste bebisen jag sett. Trots  den lite högljudda entrén. Hehe. Om jag med säkerhet skulle veta att vi skulle få en sån bebis, då skulle nog Tuvisen nog kunna få ett syskon ändå.

Direkt efter att de åkt så drog vi iväg till bästa big-sis ute i Funbo där Tuva blev grattad. En super fin rosa Fisher Price little people bil med en mamma och en bebis i, fick hon. Den har gått varm här hemma under kvällen. Tack hälsar Tuva!

Sen vart det rally hem för att pappan skulle iväg på partaj, jag och Tuvisen gick för att möta upp Carro (och Minna) och Annelie för att handla ingredienser till pizza och sedan gick vi hem för att laga pizza här. Mycket trevligt!

Tuva var i sitt esse och super speedad, så hon kom i säng vid 22.30 först! Inte en chans att jag skulle kunnat söva henne innan, jag försökte faktiskt en gång vid 20.15…

Men trots att hon fått ca 3 timmars mindre sömn, så är det nog för mycket begärt att det ska kunna bli en liten sovmorgon imorgon…

Så frågan är ju varför jag sitter här???

Jo, för att killen min är på väg hem.

Jag och världens sötaste Lova.

Hoppas ni har en skoj lördag!

(Och Annelie, kom ihåg att du skulle hålla ställningarna för både mig och Carro på Flurran…)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *