>En mycket bestämd liten dam

>

Ja, att Tuva har starka åsikter och bestämmer precis vad hon ska göra har väl inte undgått någon som läser den här bloggen. Men jäklar vad man kan få skrattattacker av den där lilla ungen!

Som igår när hon kämpade för att skrämma Aslan, hon tar sitt huvud jätte nära och säger "BU!". Lite frusterad över att Aslan inte brydde sig det minsta… Haha! Eller som när jag skulle lägga henne och hon helt plötsligt sätter sig upp, slänger upp nussen till mig (hennes själsäng står ju precis brevid våran säng) och sen tar kudden och slänger upp. Ja, då ska hon upp och sova i våran säng. Bara att lyda…

Eller som imorse, Tuva tar på sig en av mina ballerinas och en av hennes stövlar, packar sina Teletubbies i sin väska och är på väg att dra. Tokungen!

Precis när jag skulle ta kortet så kommer Aslan och stjäl uppmärksamheten, men ni ser ju lite. Dipsy (gröna Teletubbiesen) fick följa med och se om Aslan hade mat också. Dessutom har hon pyjamas på sig fortfarande, hon blev inte iväg skickad till förskolan så… Hehe.

Sen när vi skulle äta frukost så skulle hon inte alls sitta i sin stol, nej, hon skulle minsann sitta på en vanlig stol… Eh. ok.

En liten tjej som är mycket nöjd med sig själv som sitter på en vanlig stol och äter…

Annars idag hade jag en mycket trevlig dag på stan med Carro medans Tokisen gick på förskolan. Det inhandlades inte mycket mer än fotohörn och ett nytt fotoalbum till Tuva. Nu ska jag minsann få klart hennes 0-6 månaders album och börja på hennes 6-12 månaders!

Imorn blir det däremot klippning klockan 11.00 så nu ska jag leta efter bilder på Nicole Richie som jag kan ta med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *