>En klädkammare, tack.

>

Jag vet tre personer som flyttar nu i början av året och alla bara skryter över sina klädkammare. Eller så retas de kanske bara eftersom jag flyttade ifrån min och det är det som jag saknar mest i våran i övrigt perfekta lägenhet (ok, ett rum till hade ju inte vart fel nu när vi har Tuva).

Men, nu har jag en idé. Vi har ju en skrubb här hemma, och den skulle kunna funka som klädkammare också. Simon har ju sina kläder där, men just nu så är det inte så väl utnyttjat utan är mest en skrubb.

Så nu har jag ett projekt framför mig! Jag ska förvandla den till min klädkammare! YES!

Viserligen finns det några saker däri som måste få plats och det är ett skafferi, städskåp, Aslans låda (han använder den bara när vi är bortresta och han inte får gå ut så det är inte så ofräscht) och Tuvas skötbord.

Nu ska jag kika på IKEA’s hemsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *