>En helg att se fram emot

>

Kommer att bli en bra helg det här tror jag.

I eftermiddag ska jag med Simon och Tuva upp till Gränby C, sen hämta ut paket och på kvällen ska jag umgås med Carro. Vi ska vara här och titta på tv (att titta på film funkar inte eftersom våran dvd är paj…) men det ska bli mysigt!

Imorgon så är det först dop som står på schemat för min och Tuvisen del, det är ju hennes kusin Zacke (Zackarias) som döps och jag hoppas verkligen att paketet jag ska hämta är Zackes dop present! Jag är för engångsskull nöjd med en present jag ska ge (den där jäkla prestationsångesten visar sig till och med vid presentinköp, jag vill köpa den bästa och mest genomtänkta presenten och hur lätt är det?) så jag hoppas att den kommer i tid!

Under tiden vi är på dop så kommer Simons syster Sara och hennes Adam hit (därav kan inte Simon komma på dopet) och sover här tills på söndag. Värsta skoj och jag kan tänka mig att lill-Tuvisen kommer att bli riktigt nöjd. I julas var ju Adam hennes favorit…

Nästa helg är det däremot inget att se fram emot, för då åker Simon upp till Bastuträsk för begravning av hans farfar. Och jag och Tuvisen kan inte följa med eftersom det kommer att gå på över 5000:- då och det har vi inte råd med just nu. TRÅKIGT! För jag hade faktiskt velat följa med.

Men så, helgen efter det, den ser jag fram emot igen. För då har jag sagt till Simon att jag har bokat upp HELA helgen så då får han vara hemma med Tuvisen.  Jag funderar på kanske Stockholm på dagen, sen party på kvällen (där har jag bokat in Erika som för engångsskull inte jobbar när jag kan!) och sen sovmorgon och vara lite sliten på söndag. Härligt va?

Nej, nu ska jag fundera lite på vad jag ska göra av den här dagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *